Variasi Menarik

Variasi Menarik

Tuesday, 24 April 2012

PERKONGSIAN ILMU & STRATEGI

Seminar Perkongsian Ilmu & Strategi Percuma

Alhamdulillah dan bersyukur kerana di beri peluang kepada saya untuk berkongsi ilmu, pengalaman dan strategi dalam pelaburan Emas Perak fizikal di Public Gold Alor Setar dan Sungai Petani. Banyak yang saya kongsikan selama saya bersama Public Gold..Setiap ilmu yang saya pelajari dan strategi yang saya aturkan untuk mendapat keuntungan dalam jangkamasa pendek dan panjang sudah saya lakukan dan banyak lagi strategi2 yang akan saya kongsikan jika diberi peluang keemasan seperti ini lagi.Saya juga akan mengadakan seminar di beberapa lokasi di utara bermula Mei 2012.
Jika anda ingin berjaya dan kaya dengan Pelaburan Emas Perak fizikal, ilmu dan pengetahuan tentang pelaburan mesti ada.Jika kita mempunyai duit yang banyak dan simpanan Emas yang banyak,tetapi ilmu dalam pelaburan Emas kurang,maka simpanan emas yang kita ada akan memberi pulangan dalam tempoh yang lama. Seminar Percuma seperti ini juga dapat membantu memberi pendedahan dan serba sedikit kaedah, teknik dan strategi dlm pelaburan untuk membantu anda memberi keuntungan dengan mudah dan berbaloi setiap tahun.


Seminar di Alor Setar 17/04/2012


Seminar di Sungai Petani pada 19/04/2012

Alhamdulillah boleh dikatakan yang hadir banyak mengatakan strategi baru yang di kongsikan oleh saya dapat membantu mereka mengurus kewangan dalam membuat pelaburan Emas Perak fizkal.Dan juga ada yang lock harga emas untuk belian serta dapat close dealer selepas hadir seminar saya..Tahniah saya ucapakn kepada anda yang membuat keputusan BIJAK dengan memilih Emas Perak fizikal sebagai Pelaburan yang memberi keuntungan kepada anda untuk terpaksa kaya dan berjaya..
FAST ACTION FAST RESULT

JUTAWAN SUKSES : 012-4486940 untuk pertanyaan dan membuat belian,jualan dan daftar dealerNo comments:

Post a Comment